BIRKERØD RIDEKLUB

Birkerød rideklub består af en rideskole afdeling og en pensionær afdeling i en skøn forening.

RIDESKOLEN:
Der er undervisning for både begyndere, letøvede samt øvede ryttere i dressur og spring.
Året rundt afholdes masser af sjove aktiviteter og stævner.Priserne kan du finde under fanen Rideklubben/priser. Sørg altid for at have en aftale med den rideskoleansvarlige inden du tilmelder dig rideskolehold.
Hvis du vil vide mere kontakt da rideskole@b-r-f.dk

Du kan også blive part på en af BRF's rideskoleheste. Sørg altid for at have en aftale med den partansvarlige, hvis du søger part.
Hvis du vil vide mere kontakt den partansvarlige på kontor@b-r-f.dk.

PENSIONÆR/OPSTALDNING:
Der er plads til ca. 20 heste/ponyer på BRF. Der er ponybokse i den gamle del af staldområdet og hestebokse i den nyere stald. Vi har 2 ridehuse, til henholdsvis rideskole og pensionærer. Faciliteterne og Priserne kan du finde under fanen Rideklubben/priser og Rideklubben/faciliteter.
Du er velkommen at kontakte pensionæransvarlig på formand@b-r-f.dk.

AKTIVITETER:
Rideklubbens aktiviteter kan du se under kalender og tilmeldinger til de enkelte aktiviteter skal ske under event. Prisen vil stå under det enkelte event.
Du er velkommen at kontakte aktivitetsansvarlig på kontor@b-r-f.dk.