Dorthe Jerløv
Præsentation

Dorthe er formand i BRF bestyrelse. Dorthe er personaleansvarlig samt kontaktperson for pensionærerne.

Mail: formand@b-r-f.dk

Birgit Volkær Petersen
Præsentation

Birgit er næstformand i bestyrelsen. Kontaktperson ved spørgsmål til ejendommen, IT systemet og sponsorer.

Sanne Flod
Præsentation

Sanne er kasserer i BRF bestyrelse. Sanne ansvarlig for løn og personale (ansættelse, afskedigelser, vagtplaner), samt for rideskolehestene (køb/salg, dyrlæge/smed) og kontaktperson til pensionær gruppen.

Mail: bestyrelse@b-r-f.dk

Bestyrelsesmedlem
Charlotte Bager
Præsentation

Charlotte er ansvarlig for driften og rideskolen. Kontaktperson for pensionærerne og ved spørgsmål til ejendommen.

Mail: Rideskole@b-r-f.dk

Heidi jeanette Rasmussen
Præsentation
 Heidi er bestyrelsesmedlem i BRF. Heidi kan kontaktes på mail: kontor@b-r-f.dk
Helle Øgaard
Præsentation

Helle er sekretær i BRFs bestyrelse. Helle er ansvarlig for rideskole parter. Kontaktperson til BRF''s sociale aktiviteter herunder stævner, ridelejr, mv.

Mail: kontor@b-r-f.dk
Simone Nielsen
Præsentation

Simone er bestyrelsesmedlem. Ansvarlig for rideskolens heste (køb/salg, dyrlæge/smed), samt uddannelse af ridemærker.

Simone kan kontaktes på mail: kontor@b-r-f.dk

Steen Amstrup
Præsentation
 Steen er BRF''''s Interne Revisor. Steen kan kontaktes via BRF''s bestyrelse på mail: bestyrelse@b-f-r.dk
Suppleant
Johanne Holm Fife
Præsentation

Johanne er suppleant og aktiv i forbindelse med koordinering på part rideskolehestene.

Mail: rideskole@b-r-f.dk

Janne Nonboe
Præsentation
 Janne er suppleant i BRF bestyrelse.